szal Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Witam! jestem studentem marketingu,ale na prace lic wybralem temat;hodowla bazanta lownego z przychowkiem na eksport,mam 2bazaty;koguta i kure,i dosc mnie ten temat interesuje!czy ktos wie gdzie i kto z polski eksortuje bazanty?prosze o kontakt. Cytuj
kogut Opublikowano 6 Października 2006 Opublikowano 6 Października 2006 Czytałem o jakiejś wielkiej hodowli, tak teraz poszukalem i znalazłem nawet dane: Łowiecka Korporacja Eksportowa Maniszewo Sp. z o.o. z siedzibą w Maniszewie, 69-114 Kowalów. Jak co to spróbuj się z nimi skontaktować. Coś też wyczytałem na stronie www.bazanty.pl, hodowla w Klonie skoro hodują taką liczbą bażantów to moze też wysyłają zagranice. Cytuj
Admin Opublikowano 10 Października 2006 Opublikowano 10 Października 2006 Tak, mamy pewne doświadczenia z eksportem bażantów, wogóle to bardzo ciekawy temat pracy licencjackiej. Jak coś to pisz na priva, lub poprostu kontakt na email z formularza kontaktowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi