SzóstiOSW Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam jestem tu nowy i jako prawdziwy Ostrowianin ( czytaj Bażanty ) zastanwaiałem się nad mał hodowlą ptaków. Najpierw zastanawiałem się nad papuszkami falistymi ale po dłuższym czasie pomyślałem o bażantach. Czy może mi powiedzieć jak by musiała wyladać klatka, zagroda dla tych ptaków wysokośc itp. dla na początku 3 ptaków 1 samiec 2 samice i inne podstawowe wiadomości co powinienem znać. Pomożecie? Aha bym zapomniał i jaki gatunek bażanta polecacie który jest najprostszy w utrzymaniu na początek? Cytuj
sputnik Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Myślę, że bażanty łowne poczytaj na naszej stronie jest masa informacji jak zacząć hodowlę i zbudować wolierę: http://www.bazanty.pl/hodowla_bazanta_artykuly.php Cytuj
SzóstiOSW Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ok teraz będę miał troche więcej czasu to poczytam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi