andrzej-1948 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Mam na sprzedaż bażanty srebrzyste i złociste dwuletnie pary, ładnie wybarwione niespokrewnione. Tel. 052 384 31 84 Cytuj
edgar9 Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Nie za wiele informacji napisałeś o sprzedawanych ptakach.Napisz proszę w jakim systemie je trzymasz, czy woliery są otwarte (na wolnym powietrzu) czy może zamknięte, gdzieś w pomieszczeniach.Jakie jest zagęszczenie ptaków. Czy ptaki są czyste rasowo? Czy w hodowli wymieniasz osobniki na takie z zewnetrznych hodowli aby wymieszać krew?Czy stosujesz wylęgi naturalne czy może inkubator? Cytuj
andrzej-1948 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Opublikowano 9 Września 2007 Woliery na świeżym powietrzu. Ptaki są niespokrewnione ze sobą, koguty wymieniam co dwa lata. Lęgi pod kurą. Teraz też chcę zmienić koguty dlatego jest możliwość kupna samych kogutów celem wymiany krwi. Pozdrawiam Cytuj
sebek_12 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Jaka cena bażantów. ..Był bym zainteresowany,..mój numer gg 7654907 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi