sputnik Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 No ale przy długich liniach to jaka beczke trzeba by było zastosowac zeby nie zalewac ciagle, nie opłacałoby się No dokładnie, czasami to mija się z celem Cytuj
Pio45 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 No w sumie racja, ale chyba podłączenie długiej linii pojenia z reduktora nie jest trudne. Cytuj
Jan77 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 No ja akurat nie mam takiej linii, ale widziałem u znajomego i kiedyś tez na jednych targach rozmawiałem o tych liniach pojenia i kupujac ją możesz dopasować reduktor, bo tez jest ich kilka na rynku. Cytuj
Pio45 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 To są różne reduktory do linii pojenia? Cytuj
Jan77 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 No sa takie bańki, które mają podłaczenie na rurę albo wąż, są takie co możesz stosować po środku linii i takie które sprawdzają się np. w sytuacji gdy linii jest nierówna Cytuj
Pio45 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Ja kiedys widziałem w sumie jeden rodzaj bańki, zdaje się ze na rure, bo w nia łatwiej wkrecic smoczki Cytuj
Jan77 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Ja w sumie nie mam takiej linii, ale bardzo się tym interesuje.Jak jeździłem na różne targi to tez dowiadywałem się od producentów co i jak. Cytuj
Pio45 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Ja te linie pojenia niby tez widzałem, wiem że są coraz popularniejsze ,ale u mnie bez sensu taka zakładać, wiec bardziej w temat nie wchodziłem... Cytuj
Jan77 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 To jakie masz teraz poidła? Stacjonarne czy moze dzwony? Cytuj
Pio45 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Teraz mam dwa dzwony i z beczki zasilam, a na zewnątrz woliery trzy poidła wiadrowe, bo mi zostały z kiedyś tam Cytuj
dominikp64 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Pio45 a czy możesz powiedzieć jak wysoko podwieszasz te poidła dzwonowe? Czy ono są bezpośrednio przy ziemi czy raczej tak wysoko żeby tylko dosięgły dziobami do wody w poidle? Cytuj
Jan77 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Ja juz mam tylko dzwony, tez zasilam z zasobnika, ale mysle nad tym zaworem pływakowym żeby pokombinowac i zasilac z seci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi