Maciek Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Witam!Potrzebuje dużej ilości pułapek żywołownych na : łasice, kuny, koty i dorosłe lisy. Koszt ich jest dość duży, dlatego zainteresowałem się konstrukcją pułapek, żeby je robić. Myśle, że najlepiej pożyczyć od kogoś taką pułapke i postarać się ją "kopiować", ale może posiadacie plany budowy takiej łapki, bądź posiadacie wiedze na ten temat, jeśli tak prosze o info.Pozdrawiam Cytuj
marcinerek Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 A chcesz by one zatrzaskiwaly sie za pomoca sprezyny? czy swobodnie opadajac (grawitacyjnie). Ja mam taka stare lapke konstrukcji mojego dziadka - szczury sie lapaly, a z opowiesci konstruktora ze kuny i tchorze tez sie trafialy. Cytuj
Maciek Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 Jest to dla mnie obojętne, aby było skuteczne. Cytuj
marcinerek Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 w weekend zrobie fotki to je Ci przesle. zaznaczam zebys wodotryskow nie oczekiwal, jest wykonane domowym sposobem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi