kamil235 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 witam mam dwa samce jeden węgierski a drugi łowny przez ile jeszcze mogę ich trzymać razem Cytuj
adam Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Witam,jeśli nie masz samicy, to jak długo chcesz ,jeśli masz samicę,lub samice,to już problem bo już niedługo będą się prać. Cytuj
adam Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Radzę rozdzielić koguty i przydzielić im kurki. Cytuj
Pio45 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Dokładnie, w momencie gdy umiescisz dwa samce z samicami to w momencie godów bedziesz miał konkretna jatkę. najlepiej umiesic je oddzielnie i do kazdego dac ze dwie samice chociaz Cytuj
Jan77 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Oj nie radze przy legach trzymac dwóch samców razem...moje nawet jak były w osobnych wolierach to przez siatke sie atakowac próbowały Cytuj
Jan77 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Pio45 a nie uwazasz ze 2 samice to bedzie za mało na samca? ja zwsze mam przynajmniej z 4-5 Cytuj
Pio45 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Wiesz jak ktos ma mala hodowle i ja rozkreca to nawet dobrze jest sie nauczyc od mniejszej ilosci, Cytuj
Sara Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Rozdziel jak najszybciej,na początku miałam dwa samce i samiczkę chowały się od piskląt , a rano były tylko dwa samce Jeden samiec i dwie a nawet cztery kurki . Mam srebrzystego z dwiema kurkami , musiałam odstawić je osobo bo by zadziobał tak szalał Czekam aż się ocieli to wyjdą na wolierę to połączę razem. Cytuj
Paula87 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Niestety u mnie tez był ten problem tylko dwa koguty sie zaatakowayły i jeden został zadziobany. U mnie był ten pech ze były w osobnej wolierze ale gdzies była dziura i jakims cudem jeden wparował do drugiej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi