madry013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam.Chciałem się zapytać czy polecacie inkubatory samorobne, te które są na allegro.?A jeżeli nie to jakię są najlepsze inkubatory do domowego użytku.? Cytuj
nikosss123 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Samoróbki to zło a inkubator polecam ten : #http://allegro.pl/inkubator-do-jaj-pilot-wylegarka-higrometr-i2990500793.htmlJeśli dobrze się sprawi będę żądał zgrzewki piwa Cytuj
mokwam Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Temat stary jak świat i powtarzający się przed każdym sezonem. TYLKO INKUBATORY FABRYCZNE OD SPRAWDZONYCH PRODUCENTÓW - ŻADNYCH GARAŻOWYCH SAMORÓBEK. Każdy, kto będzie trzymał się tej zasady bedzie się mógł pochwalić co najmniej dobrymi wynikami inkubacji. PS. Inkubator w powyższego linka równiez polecam osobiście (i nie chcę nawet zgrzewki piwa ) Pozdrawiam, Cytuj
madry013 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 Bardzo dziękuje za odpowiedzi. Ja także zastanawiałem się nad tym inkubatorem.Myśle że bedzie dobry do domowego użytku;D Jeszcze raz Dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj
dominikp64 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Szczerze polecam ten inkubator. W zeszłym roku właśnie kupiłem taki sam model tylko wtedy jeszcze nie dawali higrometr w zestawie, a czasami może być bardzo przydatny. Pochwale się, że przy ostatniej inkubacji na 38 jaj miałem 36 udanych wylęgów, więc ma bardzo dobrą skuteczność. Cytuj
Pio45 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Tak samo nie kupuj nigdy inkubatora ze styropianu...to praktycznie jednorazówki, nie polecam. Koszt może o połowę mniejszy ale lepiej dołozyc te pare złotych i miec urzadzenie na lataJeśli już samoróbka to samodzielnie zrobiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi