tomek33 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 witam,sprawa dotyczy kupna samochodu używanego, ostatnio często podróżuję, mam 2 hodowle i w różnych miejscach i muszę szybko sie przemieszczać więc postanowiłem kupić samochód, przeglądałem ostatnio oferty samochody używane no i troche jest fajnych ofert ale co doradzacie w kwocie do 10 tyś zł? jakie auto kupić w tej cenie? chodzi mi żeby było mało awaryjne, to dla mnie ważne Cytuj
zigi69 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kolego ale potrzebujesz auta duzego małego dostawczego, zamierzasz cos w nim wozić, preferujesz diesla czy beznzyne, spalanie jest kwestią pierwszorzędną? Cytuj
Anzelm Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Też szukam,odświeżę, nie będę zakładał nowego wątku. Może ktoś wie, kto sprzedaje mercedesa sprintera tak ok.25 tys, gdzie ewentualnie szukać i kupić, oprócz adresów wymienionych w postach? Cytuj
Anzelm Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 witam,... postanowiłem kupić samochód, przeglądałem ostatnio oferty samochody używane no i troche jest fajnych ofert ale co doradzacie w kwocie do 10 tyś zł? Na otomoto szukaj, a jak nie chcesz od komisów i handlarzy bo masz obawy o faktyczny stan, to szukaj na Sprzedajemy.pl. tutaj więcej prywatnych ogłoszeń. Sam tam kupiłem, udało się od zwykłego tzw" pana w kapeluszu" zadbany i sprawny technicznie. Cytuj
heronik Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Ogłoszenia ogłoszeniami, można szukać auta, ale jak już coś znajdziesz i będziesz zainteresowany to radzę ci jechać na stację diagnostyczną żeby go obejrzeli, lepiej dokładnie sprawdzić, niż później żałować. Cytuj
Anzelm Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Po sprawdzeniu i tak wychodzą wady ukryte. Taki urok kupowania używki. Cytuj
stasiu77 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Niestety wiele osób nie stać na zakup nowego samochodu z salonu Cytuj
Anzelm Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 W salonach używane samochody, które zostają w rozliczeniach. Cytuj
gregor588 Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 żeby kupić dobry używany samochód trzeba się sporo naszukać,warto kupić tylko od osoby prywatnej, która miała długo to auto,bo u handlarza to wszystkie auta to perełki i mają 160 tys przebiegu Cytuj
Bazantovich Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ja jeżdżę tylko używanymi, bo wychodzi mi to ekonomicznie. Jeżdżę do Leszna do Auto-Loco, bo mam blisko, a poza tym jeszcze nigdy nie naciąłem się na jakości sprzedawanych przez nich samochodów. Niski przebieg, komplet dokumentów, uczynni i udzielający odpowiedzi na wszystkie pytania sprzedawcy. Odkąd zacząłem kupować tam, nie chce mi się już jeździć po ogłoszeniach prywatnych sprzedawców. Cytuj
stasiu77 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 W salonach używane to często po leasangowe, a wiadomo jak pracownicy jeżdżą firmowymi autami, w ogóle o nie nie dbają i cisną. Według mnie to prawda że najlepiej od jakiejś prywatnej osoby, handlarz się nie przejmuje i zazwyczaj to jest to niemiły cwaniak. Prywatna osoba zazwyczaj szczerze powie co jest, co wymieniał itp Cytuj
juka12 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Ja jak kupuję albo sprzedaję auto - to zawsze otomoto i olx.. Cytuj
juka12 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 A powiedzcie mi - gdzie najlepiej wystawić ogłoszenie sprzedaży Busa ale chłodni? czy oprócz otomoto i olx znacie jakieś specjalistyczne strony żeby takie auto wystawić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi