RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Macie strony albo blogi ze swoimi ptakami jesli tak wklejajcie linki to moja stronka prawie skończona Cytuj
zbyniu78 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Fajna stronka, szczególnie ładne zdjęcia. Widać, że włożyłeś tutaj dużo pracy. Cytuj
mokwam Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgadzam sie z przedmówcą. Strona naprawdę fajnie zrobiona - no ale jest i na czym bazować.... Gratuluje naprawdę sporego wachlarza posiadanych w hodowli gatunków.U mnie na razie bażanty łowne, kuropatwy polne i przepiórki, ale też mam nadzieję na dalsze poszerzenie gatunkowe hodowli, w pierwszej kolejności o występujące u nas naturalnie kaczki: krzyżówki, głowienki i czernice.Wtedy też pewnie "wyprodukuję" jakieś www. Pozdrawiam, Cytuj
Dudek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 witam oto moja strona Dużo informacji na temat gołębi. Mam nadzieję, że strona spodoba się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi