sputnik Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Witam, mam pytanie: jak łączycie siatki zgrzewane? Zależy mi na tym, żeby tworzone łączenia były bardzo trwałe. Muszę zbudować niewielką klatkę, jaki rodzaj łączników, spinek lub klipsów wybrać? Cytuj
Jan77 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 witam ja stosowałem blaszki ze stali nierdzewnej, które idealnie łączyły kraty. Na tronie sklepu z którego wyslales link sa podobne, np. http://www.hodowlany.pl/i509_Spinki_fi_4mm_do_budowy_klatek__50szt.html Cytuj
sputnik Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Wyglądają porządnie zamówię na próbę w takim razie. Dzięki i pzdr Cytuj
Jan77 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 No mi sie sprawdziły wiec mysle ze tez nie bedziesz mial problemow. te spinki sprawiaja ze polaczenie jest bardzo ciasne i krata solidnie sie trzyma Cytuj
sputnik Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 No to dobrze. Zamówiłem dwa rozmiary i do tego zaciskarki. Ogólnie dużo rzeczy mają na tym hodowlanym.pl Cytuj
dominikp64 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Koledzy mam takie pytanie: czy taka zaciskarka do spinek które polecał jan77 kleszcze do spinek to może również służyć do łączenia siatek o bardzo małych oczkach np 6x6mm? Nie jestem pewien czy ona zmieści się w takie małe oczka? Cytuj
sputnik Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 Bawiłem się trochę siatkami zgrzewanymi i na tak małe oczko taka zaciskarka i spinki będą za duże. Musiałbyś coś mniejszego wziąć np. spinki 13,5 x 2 mm, widziałem takie przy zamawianiu tych większych... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi