kiwi Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja miałem jeszcze jeden sposób na krety, zalewanie wodą kretowisk lub umieszczanie w nich świecy dymnej czy karbidu. Niestety przed sadzeniem trawy nie pomyślałem o czymś takim jak założenie siatki i teraz męcz się człowieku Chociaż w tamtym roku chyba kretów mniej było, bo u siebie żadnego kretowiska nie miałem. Zobaczymy jak w tym roku będzie, jak na razie czysto Cytuj
juka12 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 A co powiecie o Pułapce gazowej na krety SHOTGUN? Czy ktoś z Was stosował? Czy smarować lepiej wabikiem czy sam shotgun z nabojami? Cytuj
Iwanka Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 A co powiecie o Pułapce gazowej na krety SHOTGUN? Czy ktoś z Was stosował? Czy smarować lepiej wabikiem czy sam shotgun z nabojami? Humanitarnie miało być Ja osobiście bym wlała jakiejś trutki albo innego "odstraszacza w płynie" do tego kopca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi