Sara Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Bazancica zaczeła mi niesc jajka na koniec lutego , ale mam je z liliputkami i parką pawi ,miały swiatło i ciepło bo mieszkają w starym domu, a nadwór wychodziły jak było ładnie (dostawały tez pasze do niosek + pszenice).Teraz kura siedzi na 7 jajkach i na 20 powinny być malutkie .pozdrawiam Cytuj
Sara Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 MAM DWA BAZANCIKI (złociste) i jeden jaszcze puka z jajka . Są tyci ,tyci urocze sa z kwoka i karmie je co dwie godziny paszą dla piskląt+woda ,ale one bordzo mało skubią . Jajek było 7, (3 czyste, jedn zaduszony ale był kaleki) . To pierwsze moje bazanciki i bardzo się ciesze Cytuj
szymon Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 a gdzie mieszkasz jak cena bażanta i czy sprzedajesz Cytuj
szmery Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 not to gratulacje no i powodzenia zycze Cytuj
Sara Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 MAM trzy (3)małe bażanty sa śliczne a szybkie,że złapac to problem.Mama duża kura na początku patrzyła co to za mikrusy ale opiekuje sie wspaniale ,rozdrabnia im jajko które bardzo lubia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi