RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam wszystkichmam problem z inkubatorem juz dwa razy usmarzył mi jajka problem pojawia sie gdy temperatura na dworze jest wysoka wtedy zaczyna wariować wskaznik termostatu wskazuje bardzo niska temperature wiec żarówki cały czas grzeja w konsekwencji czego w środku jest np 50 stopni a wskażnik dalej wskazuje np 10 stopni macie jakies pomysły termostat do wymiany czy wina temperatury otoczenia ( inkubator stoi w pomieszczeniu bez okien gdy na dworze nie ma upałów wszystko jest ok Cytuj
RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Może wstaw go do pomieszczenia z oknami brawo zabłysnołes Cytuj
Jan77 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Raczej termoregulator do wymiany, jeśli pokazuje błednie temperature to musi byc zepsuty i raczej temp nie ma wpływu Cytuj
sputnik Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Jak dla mnie wina leży po stronie czujnika termoregulatora, który błędnie odczytuje temperaturę Cytuj
RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 no tylko że wariuje jak jest gorąco jak normalne dni to wskazuje dokładnie wszystko sie zgadza kupie pewnie nowy a u was jak jest gorąco na dworze tak ponad 30 stopni to wszytsko jest ok ??dodaje zdjecie Cytuj
Jan77 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 U mnie nie wariuje, mam z tworzywa sztucznego, raz tez pokazywał zła temp. wewnatrz, ale nie przez pogode, tylko czujnik byl za blisko grzałki Cytuj
Pio45 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 ogólnie nie inwestował bym w inkubator ze styropianu , tylko problem z dezynfekcja, praktycznie do jednorazowego uzytku Cytuj
RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 190 zł dałem za niego ale prawda taka że mając styropian i elektryke to poł godziny roboty zrobić takie coś ;p\kupiłem nowy termoregulator zobaczymy czy wszystko bedzie ok przez te 21 dni Cytuj
Pio45 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 trzymam kciuki, bo szkoda jajek zeby sie zmarnowaly. Napisz czy wyszlo wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi