simon Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witajcie mam takie pytanie - czy są na rynku gotowe pasze dla bażantów? Tak żeby je kupić raz, nie kombinować i mieć spokój na jakiś czas. Pzdr Cytuj
zigi69 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ta firma [http://www.granum.pl/] ma w sprzedaży pasze dla bażantów i to bodajże kilka rodzajów. Ja jej używam i nie mam zastrzeżeń Cytuj
sputnik Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja daję moim bażantom zwykłą mieszankę dla gołębi i wydają się bardzo zadowolone Cytuj
zigi69 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 sputnik mieszankę zbóż czy gotową pasze dla gołębi? Pasza do bażantów ma inny skład choćby kwas mrówkowy w paszy dla gołębi go nie ma. Cytuj
garzew2 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Ja swoim bażantom podaje standardowe mieszanki dla drobiu, które mieszam razem ze zborzem. Może to nie jest super odpowiednia karma dla bażantów ale dzieki temu otrzymują otrzymują niezbędne składniki pokarmowe. Cytuj
sputnik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 sputnik mieszankę zbóż czy gotową pasze dla gołębi? Pasza do bażantów ma inny skład choćby kwas mrówkowy w paszy dla gołębi go nie ma. Paszę do gołębi. Kwas mrówkowy dodaję we własnym zakresie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi