Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzisiaj wchadząc na strych znalazłem na środku strychu dwa młode wróble nie byli w gnieżdzie gniazdo wróble mają w szczycie ale nie da się ich tam włożyć trochę dalej pod regałem znaalazłem jeżcze 4 co robić są bardzo głodne jedli mi z reki zostawiłem ich w tym miejscu co leżeli ale już po godzinie poszedłem do niech już jeden był gdzieś indziej co robić
Opublikowano
Jeśli sa mlode to przełóż je do jakiegos kartonowego pudełka, tam beda bezpieczne, wysciel siankiem zeby miały cieplo. Karm je odrobinkami chleba, robakami, poj woda. mozesz sie udac tez do weterynarza, tez ci powie co i jak.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.