Slawek28 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam ! Mam problem z kogutem bażanta łownego , uwzioł sie na najsłabszą kure i cały czas ja kryje na inne kury nie zwraca uwagi ta kura jest cała w strupach ,straciła ogon, jest cała poturbowana nie wiem co mam zrobic czy to normalne czy mam skrucić koguta o głowe? Cytuj
Slawek28 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Opublikowano 5 Maja 2012 No i kura padła zadeptał ją na śmierć miała odsłonienty krengosłup i mięśnie na grzbiecie. Cytuj
zigi69 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Kolego może to jastrząb w skórze koguta był haha. Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać. Szczerze mówiąc nie spotkałem się z taką sytuacją, ale jeśli kogut upatrzy sobie kolejna kurę i będzie ja tak maltretował to bym go jednak chyba wymienił. Cytuj
Pio45 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jak juz zauważyles ze tak sie zachowuje to trzeba bylo ta kure jakos odseparować. Zgadzam sie z poprzednikiem przy następnym razie odziel go od samic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi