robs123 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Witam, byłem dziś w lecznicy i zakupiłem LEVAMOL 10% do odrobaczenia bażantów. Jednak mam pytanie jak go stosować bo na ulotce jest to nie zbyt zrozumiale napisane. To jest podobno to samo co levamisol. Niech mi ktoś doradzi. Ile ml tego preparatu mam rozpuścić w 1litrze wody do picia??? Cytuj
sputnik Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Jeśli to jest to samo co Levamisol 10%, to trzeba dodać strzykawką 4 ml tego środka do1 litra wody i podawać bażantom przez 2 dni. Pu upływie 2 tygodni powtórzyć czynność jeszcze raz. Pozdrawiam Cytuj
Sara Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moje pytanie jakie srodki na odrobaczanie i do odkazania mozna teraz stosowac.Chciałam kupic te tradycyjne u weterynarza ale podobno wycofane i nie ma juz w sprzedazy. Cytuj
robs123 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja kupiłem ten levamol 10% w lecznicy. Cytuj
daniel258 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 teraz raczej już nie powinno się odrobaczać bażantów bo nie długo będą znosić jaja Cytuj
Jan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No ale zabobiegliwe preparaty jak najbardziej mozna:) Czosnek i zioła które można zakupic u weterynarza, albo zwyczajnie wrotycz, piołun i tymianek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi