janek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Witajcie. Zastanawiam się nad kupnem powyższego modelu inkubatora wyprodukowanego przez firmę Brinsea. Ktoś mógłby mi doradzić czy warto? Może macie jakieś doświadczenia z powyższą marką? Pozdrawiam, Janek. Cytuj
sputnik Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Witaj. Po pierwsze, firma Brinsea, moim zdaniem oczywiście, jest światowym liderem w produkcji inkubatorów. Ich urządzenia charakteryzują jakość wykonania i niezawodność. Wracając do Twojego pytania to myślę, że nie będziesz zawiedziony. Sam osobiście nie miałem styczności z tym modelem. Miałem jednak okazję testować model Octagon 40 Advance EX AUTO i powiem tylko, że to była klasa sama w sobie. Pozdrawiam Cytuj
Pio45 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Hej ta firma ma wiele różnych inkubatorów. Ten nie jest duży (pomieści ok 16 kurzych jaj) czyli dla średniej hodowli. Skoro auto to ma silniczek i nie trzeba się martwić o obracanie jaj. Bardzo wygodne. Z tego co widziałem ma tez pompę do kontroli wilgoci w zestawie. Ogólnie dużo bajerów i udogodnień. Ja mam inny z tej firmy i sprawdza się. Cytuj
konrad.klawikowski Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 przepraszam, że się wtrącę, ale w jakiej cenie jest ten inkubator bo mnie również interesuje ten model ale z ameryki, a oto strona z inkubatorami : backyardchickens.com mam nadzieję że nie będziesz miał problemu z angielskim, ale zjedź na dół strony i tam będą różne obrazki a pod nimi tabelka i tam znajdziesz sekcję incubators, masz jeszcze other poultry z zwierzętami, i różne takie inne Cytuj
zbyniu78 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Witaj, tutaj masz ceny z polskiego sklepu, po co aż z Ameryki ciągnąć : http://www.fermo.pl/184-aparaty-legowe-brinsea.html Cytuj
Gość Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Oo świetna sprawa, ja własnie czegoś takiego szukałem. dzieki Cytuj
donald997 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Mam go od stycznie i pierwszy rzut już po wylęgu, moim zdaniem jak na swój pierwszy raz całkiem nieźle na 40 jaj włożonych wykluło mi się 32 więc super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi