bombardiero1 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Witam mam pawie młode 3 miesięczne i zastanawiam się jak stosować Biosupervit sol a raczej co ile im podawać 2 razy w tygodniu czy 3 ...???Może ktoś już stosował i może mi doradzić.Pozdrawiam Cytuj
rapit Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Biosupervit to typowy preparat witaminowy, raz miałem go kupiłem na wystawie. Zasadniczo cena wyższa, a skład podobny do wielu innych preparatów. Ja podawałem co drugi dzień przez 2 tygodnie. Myślę że możesz dawać 2, 3 razy albo codziennie. Cytuj
bombardiero1 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Ok dzięki bardzo za odpowiedzW sumie za 100ml dałem 11 zł a styka to na 200L wody więc nie jest zle tylko właśnie nie wiedziałem co ile go podawaćJeszce jedno pytanko mam czy po 24godzinach trzeba wodę wylewać i robić nową mieszankę czy może stać 48h Cytuj
Admin Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie miała bym przekonania do takich preparatów. To jakiś super koncentrat. Standardowo kupujesz saszete np 250g rozpuszcza się w 20 litrach i wtedy wiesz że bazanty dostają coś tych witamin, a nie kropla w oceania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi