hunter Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Jak cenowo to wygląda? Jak z trwałością? Cytuj
gregor588 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 takie szczypce ok 18 zł kosztują , mam już kilka lat i nic się z nimi nie dzieje Cytuj
hunter Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 A może lepsze są takie tradycyjne zatrzaskowe nakładki na dzioby a nie te ze szpilkami? Czy to normalne że ptaki nie chcą jeść po założeniu ? Cytuj
rolniczka585 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 słyszałam, że to normalne że ptaki nie chcą jeść na poczatku. To jest dla nich coś nowego i na pewno im przeszkadza- kwestia przyzyczajenia. Co do rodzaju ja sama jeszcze nie zakładałam, ale myślę że wybiorę że na początek spróbuje z tradycyjnymi. Cytuj
hunter Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Mrozy puściły i bażanty zaczęły walki. Sezon uważam za otwarty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi