fazan Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 co to znaczy gdy samiec chodzi po samicy ? Cytuj
zigi69 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 No właśnie kolega "fazan" pisze w innym wątku że widział jak kogut kryje kurę i pyta czemu nie ma jajek, a teraz co to znaczy jeśli kogut depta kurę. Więc myślę że nie traktuje zbyt poważnie osób na tym forum a właściwie dosyć często pojawiają się tematy osób które nie wiedza co oznacza opcja szukaj na forum!! Cytuj
fazan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 sorry za te pytania ale jestem amatorem hodowli,bo mam bażanty dopiero pierwszy rok Cytuj
fazan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 odpowie mi ktoś inteligentny na to pytanie albo niema tu takich Cytuj
zigi69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 odpowie mi ktoś inteligentny na to pytanie albo niema tu takich Kolego załosny jesteś. Jeśli bażant chodzi po kurze czyli depta ją tzn że dochodzi do zapłodnienia. A tak na marginesie Kolego pisałeś że widziałeś jak kogut zapładnia kurę, może napiszesz jak to wyglądało?? Cytuj
fazan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 wal się cwelu zasrany bajpasiedzięki za odpowiedz Cytuj
penelopa Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ale wpadło tutaj fusiorów. Nie zauważyłem aby któryś z moich bażantów "chodził" po samicy. Bliższe prawdy to deptanie ku uległości, jeżeli już. A co ma tak wiele wspólnego krycie samicy odnośnie zapłodnienia, czy w ogóle ilości zniesionych jaj?. Nadchodzi sezon,jesteśmy piękni więc zgodnie z naturą walczymy.zigi69- w drobiu sprawa jest nad wyraz prosta. Ja jestem amatorem ale wiele nauczyły mnie przypadki.fazan- nie szukaj wybiórczo osób inteligentnych na forum , myślisz że tu takich nie ma. Są , bo ptaki hodują i biedni i bogaci. Moja hodowla jest bardzo skromna,ale moja. Myślę że do "zigi69" warto puścić przeprosiny. Za ostatni Twój post, gdybyś był przy burcie,,,,zjedli by Cię murzyni. Cytuj
zigi69 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 wal się cwelu zasrany bajpasie No nie będę się zniżał do Twojego poziomu. dzięki za odpowiedz Nie ma za co. Cytuj
andrzej-1948 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 fazan gdzie kultura za takie odpowiedzi to powinieneś wynieść się z naszej grupy aż zmądrzejesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi