kamil235 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 mam pytanie nie związane z bażantami kaczka krzyżówka u mnie zniosła 5 jajek na początku zniosiła codzienie a potem co 2 dni teraz od 3 dni nic dlaczego może ktoś zajmuje się hodowlą tych ptaków i odpowie mi na te pytanie Cytuj
Admin Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Może poprostu skończyła nieść, 5 sztuk to troche mało ale tak też bywa. To co ważne to musisz jej dać trochę spokoju, nie nachodzić jej zbyt często. Napisz jak ta sprawa sie skończyła czy zaczęła dalej znosić czy to koniec, bo sam jestem ciekawy. U mnie to ostatnim razem jak miałem krzyżówki to przez piętnaście dni zniosła 14 jaj i zaczęła siedzieć. Cytuj
kamil235 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 szczur wyjadł jej jajka i zaczeła znosić w innym miejscu i kaczke coś zjadło Cytuj
mark Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Co to za szczury które zjadają jajka pierwsze słyszę. Jak muszą być głodne ,duże by zjadać jajka. Jeśli to prawda to musi być ich tam dziesiątki jak nie więcej. Pytanie dlaczego ich nie tępicie? Tego nie rozumie. Cytuj
kamil235 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 jasne że ich tepię ale jajka musiał zjeść szczur albo pies Cytuj
baranek124 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 skombinuj perliczkę a najlepiej stadko -szczury odrazu się wyniosą sąsiad tak miał i teraz ma już spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi