aerox96 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witammam 15lat Kupiłem sobie parę bażantów łownych (koguta i kure) i chciałem wiedzieć kiedy będą sie rozmnażać i czy wogłóle bedą sie rozmnażać. Mam wojler 4m/1,5m są w nim różne krzaki. prosze mi powiedzieć co musze przygotować żeby sie robiły gniazdo. z góry dzieki za odpowiedz ;D Cytuj
Maciek Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Poczytaj forum. Jest tutaj wszystko i jeszcze więcej Cytuj
zigi69 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Witammam 15lat Kupiłem sobie parę bażantów łownych (koguta i kure) i chciałem wiedzieć kiedy będą sie rozmnażać i czy wogłóle bedą sie rozmnażać. Mam wojler 4m/1,5m są w nim różne krzaki. prosze mi powiedzieć co musze przygotować żeby sie robiły gniazdo. z góry dzieki za odpowiedz ;D Nie chce być nie miły ale po co zakładasz dwa tematy o różnej nazwie z takimi samymi postami?? Zaśmiecasz tylko forum!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi