Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sprzedam jaja lęgowe bażantów złocistych 5zł sztuka, mongolskich 4zł sztuka, srebrzystych 9zł sztuka. kontakt: tel. 514 462 317, email: patryk10015@wp.pl Cytuj
witek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale masz juz jaja bo umnie kogut pieje ale ja niewidze zeby deptal kurki ja dopiero zaczynam mozesz mi napisac cos naten temat Cytuj
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no więc u mnie bażanciki jajeczka zaczęły już nieść na początku kwietnia a mam ich wszystkich dosyć sporo więc jajeczka tutaj sprzedaje bo będe inkubował ale mam nie duży inkubator i nie nadążył bym ich tyle wkładać więc sprzedaje niech komuś przyniosą obfite lęgi równiez Cytuj
witek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Apowiedz mi czy zlote moga zaczac sie niesc w maju dopiero czy unih czas znoszenia jaj to tylko kwiecieen jak uciebie jest zawsze miales jaja w kwietniu czy mam czekac cierpliwie Cytuj
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mi się różnie niesły w tam tym roku dopiero w połowie kwietnia z tego co pamiętam no czekaj cierpliwie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi