MIRRO Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 witam mam pytanie czy ktoś ma Inkubator iBator HOME 60?i co o nim sądzicie? Cytuj
bronia Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 właśnie sobie go zakupiłam jako drugi inkubator i testuję jaja już włożyłam temperaturę trzyma bardzo dobrze zobaczymy jak mi wyjdą lęgi, ja zakupiłam go z tacą do półautomatycznego obracania jaj, bardzo fajnie działa, jak mi się sprawdzi to dokupie sobie też dostawkę i będę miała jeszcze większy inkubator na 82 jaja!! i to za bardzo małe pieniądze Cytuj
MIRRO Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dziękuje i za odpowiedz już mam kupiłem z drugą tacą ale bez potrzeby jakby ktoś chciał to odsprzedam za 100 pln Cytuj
mmm Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jak zrobić inkubator z żarówki i bez termoregulatora??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj
kogut Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Jezeli chcesz zrobić inkubator z żarówki i termoregulatora to pozostaje CI tylko:Złapać kurę zamknąć ją w skrzynce , podłożyć pod kurę jaja, a żarówkę schować do szafy lub uzyć gdzieś indziej Bez żartów to się nie da rozwiązać prowizorką inkubator to nie zabawka. Cytuj
czesia Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam Wszystkich HodowcówMam pytanie:Chciałabym przeprowadzić selekcję piskląt na kurkę i kogucika. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać. Czy można pierwszego dnia po wylęgu rozpoznać płeć pisklęcia? Jeśli tak to na co trzeba zwrócić uwagę?Pięknie proszę o odpowiedźPozdrawiam WszystkichCzesia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi