maciiiek Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Witam, ma ktoś do sprzedania siatkę do wolier o wymiarach 13mmx2,5mx35m w w miarę przystępnej cenie? Cytuj
rapit Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 A jaka to ma być siatka, stalowa, ocynkowana czy poprostu siatka polietylenowa. Bo jak siatka stalowa to zapomnij o takim wymiarze. Tak z ciekawości zapytam to gdzie chcesz użyć takiej siatki ze takie małe oczko jest Ci potrzebne. Cytuj
maciiiek Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Tak na prawdę wszystko mi jedno jeśli chodzi o materiał, byle wytrzymały... Jestem nowy, jeśli chodzi o hodowlę bażantów, więc odnoszę wrażenie, że mniejsze oczko będzie lepsze, nie? Cytuj
bronia Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 ja stosuję taką siatkę z oczkiem sześciokątnym podpatrzyłam u znajomego i bardzo dobrze się sprawdza, oczko 2 cm zatrzymuje jeszcze wróble także nikt moim ptakom jedzonka nie podkrada Cytuj
Fabianoyamaha199 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Takie małe oczko jest dobre ale większe może troszkę nie potrzebne ci takie małe. Pozdrawiam Fabian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi