baranek124 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Hej.Mam takie pytanko czy słyszeliście o skupie bażancich tuszek w punkcie skupu zwierzyny łownej???? Cytuj
Bodzio Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Słyszałem, ale tylko z opowieści. Niestety od chyab kilkunastu lat nie skupują bażantów. Tak jak z opowiadań ojca słyszałem który jest myśliwym jeszce za komuny za dziczyzna dobre pieniadze w skupie płacili teraz to nie ma nawet po co jechać. Mówili jego kloedzy że ostatnio dziki po 1zł/kg płacili w skupie - za dzika czyli najlepsze mięso. Bażantów to nawet za darmo nie chcą brać. Cytuj
baranek124 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 co prawda to prawda ale aż tak tanio to chyba nie jest bo u nas na podkarpaciu dzik kosztuje około 3zł a co najzabawniejsze jądra i penis jelenia 10 zł za kilo hehehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi