przemek20 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 witam wszystkich chodowców!!! jesli którys z was ma na sprzedasz bazanty kreólewskie lub samice złotego to prosze o wiadomosc na forum lub na gg9503903!!! Cytuj
kogut Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Przemek a ta tragedia co spotkała twoje bazanty, to które bazanty pies ci podusił? królewskie czy łowne, bo miałes takie i takie? Cytuj
przemek20 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podusił mi łownych stadko i złotych!!! królewskich na szczescie jeszcze wtedy nie zakupiłem!!! teraz próbuje odrobic straty,ale o tej porze roku to raczej bez szans conajwyzej po wylegach;( Cytuj
marcinerek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Przemek, moze zamiast na sile kupowac dorosle stadko zastanow sie nad jajkami o ile dysponujesz nasiadka lub inkubatorem, albo pisklakami - o ile nie dyponujesz powyzszymi? Ja w marcu stracilem 2 kurki bazanta lownego. Zadusila je kuna.A skad wiem ze kuna? Bo marnie skonczyla w sobote przed Swietami Wielkanocnymi, przyszla ponownie na "stolowke" do mnie o 2 w nocy i moje psiaki ja dorwaly. Zostalu pomszczone moje 2 kurki, sasiada 14 kurczaczkow kurek liliputek, i 10 kurczakow zwyklych kur u innego sasiada. Cytuj
rapit Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No i dobrze jej tak! Ale takie już prawa natury. A poza tym to pogratulować piesków. Ja w takiej sytuacji raczej nie mógłbym liczyć na swoją pusię Cytuj
marcinerek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 TO jest zaleta jamnikow.Ale trzeba duzo cierpliwosci do tej rasy, naszczescie moje podworko jest obszerne i ma sie gdzie ten psiak wybiegac. Wspolczuje psom, ktore cale zycie spedzaja w bloku. ale odbiegam od tematu. pozdrowka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi