przemek20 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 wstałem wczesnie rano i jak z regóły bywa poszedłem do swych bazantów zeby ich nakarmic!!! podchodze do nowych wolier a tam wszystkie sztuki poduszone przez jakiegos psa i poukładane na kupce!@!! normalnie płakac mi sie chciało na ten widok!!! tym bardziej ze dopiero zacząłem hodowle a tu wszysto mi podusił ten bezpanski pies!! mam prośbe do was wszystkich drodzy hodowcy!! jesli którys z was miał by za duzo młodych i miał by ochote sie podzielic,to bardzo bym prosił o kontakt ze mna na tym forum albo na gg9503903 Cytuj
xwiatr Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To faktycznie dotkliwa strata.Ale może wynika to z faktu, że twoje woliery są zbyt słabo zabezpieczone. Jak zbudowane są twoje woliery?Masz tam jakiś pastuch, albo chociaż drut kolczasty? Pozdrawiam Cytuj
pera-p1 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jeżeli miałeś ptaki ułożone, to nie pies tylko łaśica, lub kuna. Cytuj
kogut Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 To wielka strata, sam kiedyś to przechodziłem. Wydaje mi sie ze miałeś do czynienia z lisem, tak właśnie zachowuje się lis wiem bo u mnie właśnie był lis, ale dałem rade go osaczyć..., skończył kiepsko. Cytuj
przemek20 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2007 w siatce była bardzo duza dziura wiec nie mozliwe zeby tro była kuna albo łasica podejrzewam ze to był duży pies albo własnie lis!! jeszcze samice złotego zdążyły mi złożycz 2 jajka czujecie znalazłem jak sprzątałem ptaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi