jaja lęgowe bażantów złocistych,srebrzystych, mongolskich

Ogłoszenia kupna, sprzedaży bądź zamiany bażantów i innych ptaków ozdobnych. Tutaj możecie zamieszczać wszelkie oferty handlowe związane ze sprzdażą ptaków i innych zwierząt

jaja lęgowe bażantów złocistych,srebrzystych, mongolskich

Postprzez patryk10015 » Niedziela, 03 Kwiecień 2011 11:25

Sprzedam jaja lęgowe bażantów złocistych 5zł sztuka, mongolskich 4zł sztuka, srebrzystych 9zł sztuka. kontakt: tel. 514 462 317, email: patryk10015@wp.pl
patryk10015

Re: jaja lęgowe bażantów złocistych,srebrzystych, mongolskic

Postprzez witek » Niedziela, 03 Kwiecień 2011 18:10

Ale masz juz jaja bo umnie kogut pieje ale ja niewidze zeby deptal kurki ja dopiero zaczynam mozesz mi napisac cos naten temat
witek

Postprzez patryk10015 » Środa, 06 Kwiecień 2011 18:47

no więc u mnie bażanciki jajeczka zaczęły już nieść na początku kwietnia a mam ich wszystkich dosyć sporo więc jajeczka tutaj sprzedaje bo będe inkubował ale mam nie duży inkubator i nie nadążył bym ich tyle wkładać więc sprzedaje niech komuś przyniosą obfite lęgi równiez
patryk10015

Postprzez witek » Środa, 06 Kwiecień 2011 20:03

Apowiedz mi czy zlote moga zaczac sie niesc w maju dopiero czy unih czas znoszenia jaj to tylko kwiecieen jak uciebie jest zawsze miales jaja w kwietniu czy mam czekac cierpliwie
witek

Postprzez patryk10015 » Czwartek, 07 Kwiecień 2011 19:47

mi się różnie niesły w tam tym roku dopiero w połowie kwietnia z tego co pamiętam no czekaj cierpliwie
patryk10015

Wróć do Ogłoszenia hodowców

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Polecamy:
Hodowla bażantów

Reklama:
Inkubatory do jaj
Sklep hodowlany