Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem inkubatora do wylęgu ptaków to stanowczo odradzam tego sprzedawce !!!!!
Inkubator,który kupiłem był używany przez ok 1 miesiąc, a potem przez cały rok stał.Teraz tego roku włożyłem jaja indyków do inkubatora,który mi je ugotował.Inkubator się zepsuł.
Wysłałem go na gwarancje za przesyłkę musiałem sam zapłacić.Po około 2 tyg zadzwonił do mnie właściciel tej firmy (darewit) i powiedział,że nie uznaje gwarancji bo inkubator nie zepsuł się z winy fabrycznej tylko się rozkalibrował, oraz że ponowna kalibracja będzie kosztować majątek, więc zaproponował mi,że założy nową pokrywę z 2012 r,która podobno ma się już nie rozkalibrować bo jest jakaś unowocześniona,ale musze ją kupić na własny koszt za 100 zł i pokryć koszty przesyłki. Zacisnąłem zęby i zgodziłem się.Po dwóch dniach przesyłka przyszła.Okazało się,starej pokrywy już nie przysłał,a ta "nowa" pokrywa jest cała porysowana i pęknięta,ogólnie wyglądała jak by nie była nowa z 2012 r tylko była mocno używana!!!
Zadzwoniłem więc do tego pana aby mu powiedzieć że to nie jest jakaś nowa pokrywa tylko stara i zniszczona,odebrała jeg żona,która jest podobno właścicielką tej firmy.Rozmowa trwała ok 5 min i pani przez cały czas mi mówiła że ta paokrywa na 1000 % jest nowa i niemożliwe żeby była stara

Potem tłumaczyłem mu że ta pokrywa jest stara i bardzo mocno zużyta,więc nie może być nowa ale to do niego nie docierało,podał mi numer firmy kurierskiej,powiedział żebym z nimi gadał i się rozłączył.
Łączny koszt jaki poniosłem:
-> przesyłka w jedną strone 20zł + przesyłka z powrotem 20 zł + pokrywa inkubatora 100 zł (starą pokrywę, którą można było naprawić sobie wziął)+długa rozmowa telefoniczna,stracony czas i nerwy
Razem 140 zł

Stanowczo nie polecam tej firmy !!!!!!