opinie Inkubator Octagon 20 Advance AUTO od Brinsea

Wszystko to co niezbędne jest do hodowli bażantów. Porady i sugestie na temat budowy wolier, pomiesczeń odchowalnikowych, itp. Pytania jak zrobić, jak zorganizować itp...

opinie Inkubator Octagon 20 Advance AUTO od Brinsea

Postprzez janek » Poniedziałek, 06 Luty 2012 8:13

Witajcie. Zastanawiam się nad kupnem powyższego modelu inkubatora wyprodukowanego przez firmę Brinsea. Ktoś mógłby mi doradzić czy warto? Może macie jakieś doświadczenia z powyższą marką?

Pozdrawiam,

Janek.
janek

Re: opinie Inkubator Octagon 20 Advance AUTO od Brinsea

Postprzez sputnik » Wtorek, 07 Luty 2012 8:13

Witaj. Po pierwsze, firma Brinsea, moim zdaniem oczywiście, jest światowym liderem w produkcji inkubatorów. Ich urządzenia charakteryzują jakość wykonania i niezawodność.

Wracając do Twojego pytania to myślę, że nie będziesz zawiedziony. Sam osobiście nie miałem styczności z tym modelem. Miałem jednak okazję testować model Octagon 40 Advance EX AUTO i powiem tylko, że to była klasa sama w sobie.

Pozdrawiam ;)
sputnik

Re: opinie Inkubator Octagon 20 Advance AUTO od Brinsea

Postprzez Pio45 » Wtorek, 07 Luty 2012 8:19

Hej ta firma ma wiele różnych inkubatorów. Ten nie jest duży (pomieści ok 16 kurzych jaj) czyli dla średniej hodowli. Skoro auto to ma silniczek i nie trzeba się martwić o obracanie jaj. Bardzo wygodne. Z tego co widziałem ma tez pompę do kontroli wilgoci w zestawie. Ogólnie dużo bajerów i udogodnień. Ja mam inny z tej firmy i sprawdza się.
Pio45

Wróć do Urządzenia hodowlane

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Polecamy:
Hodowla bażantów

Reklama:
Inkubatory do jaj
Sklep hodowlany